Palvelut

MSA Servicen erikoisalaa ovat ilmastointien puhdistukset sekä mittaus- ja säätötyöt. Huollamme myös ilmastointilaitteesi ja vaihdamme suodattimet. Huoltotoiden jälkeen asuntosi tai tilasi jää aina siistiksi, koska epäpuhtaudet johdetaan ulkoilmaan tai erilliseen suodatinyksikköön. Täten erillistä siivousta työnsuorittamisen jälkeen ei tarvita.

Asunto-osakeyhtiöt

Vuosittain puhdistamme yli 1200 asunto-osaketta. Pyydä tarjouksemme yhtiösi ilmanvaihdon puhdistukseen ja huoltoon. Vastaamme nopeasti ja työn suorittaminen onnistuu nopeallakin aikataululla. Teemme vuosisopimuksia suodattimien toimituksesta ja niiden vaihdosta.

Omakotitalot

Omakotitaloissa suodattimien vaihdolla ja ilmanvaihtokanavien puhdistuksella varmistat terveellisen ja homevapaan sisäilman. Muistathan puhdistuttaa ilmanvaihtokanavat viiden vuoden välein? Pyydä tarjouksemme ja varaa aika puhdistukseen.

Teollisuushallit ja liikehuoneistot

Tuotantotiloissa ilmanvaihtokanavat tulee puhdistaa jopa vuoden välein. Ruoanvalmistuspaikoissa ja pölyävissä liiketiloissa ilmanvaihitokanavien puhdistus takaa hygienisyyden ja paloturvallisuuden. Ota yhteyttä ja varmista oman toimitilasi ilmanvaihtokanavien puhtaus. Puhdistuspöytäkirjamme on tae asianmukaisesta puhdistuksesta.

Pyydä tarjous

Toimialueeseemme kuuluvat mm. seuraavat kaupungit ja kunnat: Forssa, Sastamala, Huittinen, Loimaa, Hämeenlinna, Jokioinen, Tammela, Humppila, Tampere, Urjala, Punkalaidun ja Ypäjä. Pyydä tarjous myös kauempaa.